Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lázár János, te mindenkit kreténnek néző kelet-európai nagyo
  2016-09-01 22:33:06, csütörtök
 
  Lázár János, te mindenkit kreténnek néző kelet-európai nagyotmondó



Elájulok, beszarok, behugyozok, felkötöm magam - konkrétan így hangzott az egyik kedves kollégám reakciója az alábbiakban bonckés alá kerülő hír olvastán-hallatán, én meg csatlakozva az őszinte megrökönyödéshez, mindent eldobáltam, amin éppen dolgoztam (elég sűrűn előfordul mostanában, hogy félig megírt cikkeket húz át a magyar rögvalóság) és tessék, mutatom:

,,Sem nekem, sem a kormánynak nincsenek információi senki magánútjáról. Magánutakkal nem foglalkozunk"

- ezt bírta kipréselni fogai kerítésén Lázár János mindenhez is értő miniszter Orbán Ráhel és Tiborcz István sajátlábak bahreini útjával összefüggésben egy mai sajtótájékoztatón. Csúfoljuk kormányinfónak.

Mivel az újságírók jólnevelt fajták (már amelyik), senki nem hördült fel, ezért az egész kormány sunyiságát és aljasságát egyszemélyben megtestesítő miniszterelnöki nyúlván arról mesélt teljes meggyőződést mímelve, hogy keleti országokban az a szokás, hogy amikor egy állami vezető családtagja ott tartózkodik, akkor meghívják egy kávéra. Tekintve, hogy még mindig nem rontott rá senki a cinizmusban utolérhetetlen mindenesre, így tett pontot a kínos-nevetséges-szánalmas mozzanat végére:

,,Keleties nagyotmondás, dicsekvés volt, hogy a bahreini olajcég ezt hivatalos látogatásként állította be."

Azt hiszem, Szijjártótól a konzuli ügynökig mindenki elszégyellhetné a pofáját a maga kis különbejáratú, nevetséges magyarázatával, amivel Magyarország főmaffiózójának családját foggal és körömmel próbálta kimosni a bahreini olajból. Ez a beszéd, Lázár! Végre tisztáztuk a dolgot, többé nem kell vele foglalkoznunk.

Mert tényleg: ki lenne, ki lehetne kompetensebb a magánutak kérdésében, mint ez a nagyarcú, kimagyarázás- és szarelkenésügyi miniszter. Akinél nincs hitelesebb száj a magánút szó megformálására, aki a legnagyobb kortárs mestere a közpénzből finanszírozott, titkolt, elsunnyogott magánutaknak. Pont ő ne tudná hogy megy ez? Bezzeg, ha Juhász Péternek futotta volna bahreinozásra, a TEK-et szabadítottátok volna rá Matolcsy testőrségével karöltve. Tényleg, amikor felröppent a hír, hogy szegény Orbán Gazsit a fülénél fogva cibálták haza Ugandából a TEK segédletével, valamiért szintén Lázár tolongott az első sorban cáfolni, hárítani. Az is igaz, hogy ott kevés az egy Orbán Ráhelre eső olajmező, szóval mindegy, nem ide tartozik.

Úgyhogy visszatérve: komolyan mondod, Lázár? Egy csóró ország névtelen, ismeretlen miniszterelnökének ismeretlen lánya meg a sunyiképű férje akkora kaland a tőlünk nagyságrendekkel gazdagabb országnak, hogy dicsekszenek velük? Tényleg? Valóban? Ide süllyedt Bahrein, hogy Orbán Ráhellel kell dicsekednie?

Most akkor egy éve az egész Közel-Kelet a bahreini energetikai miniszterre irigykedik, amiért a totál senkiházi Orbán lánya, akit ráadásul miniszterelnöki feleségnek néztek, pontosan odament és nem máshova? Keleties nagyotmondás, mi? Hát igen, tulajdonképpen az egész Perzsa-öböl és az összes olajország ilyeneket lódítana, hogy az Orbán-Tiborcz kettőssel zabálta magát tele csokival, miközben az olajhalászat hagyományairól bájcsevegtek, de hát nem mindenki ilyen bátor, mint Bahrein krémje.

A kreténeknek nézett magyarok zöme számára teljesen világos immár, hogy az Orbánok magánúton jártak ott, ahol ők soha nem fognak, és nyilván a saját maguk nyaralását és (olaj)bizniszeit keresték ott. Bahreinig elrepülni három napra nyaralni baromság, üzletelésileg viszont pont elég. A marhák meg elégedjenek meh osszák be a magyarázatot: a Vendéglős Sajátláb és a Közbeszerzésügyi Partiállat akkora nagy durranás, hogy a lábuk előtt hever egy egész olajbirodalom, igazán nem nagy ügy egy kávét meginni a kormány bármelyik tagjával. De lehetőleg az energiaügyi miniszterrel, mert az fél egészség.

Ahelyett, hogy legalább egyszer belátnátok, hogy túltoltátok, hogy tényleg Tiborcz magánügyeit nem kéne ennyire nyilvánvalóan intézni, még cifrázzátok, hozzátesztek. Ahelyett, hogy elmondanátok, hogy van egy idióta tiszteletbeki konzulotok Bahreinben, akinek egy évig nem tűnt fel, hogy az arabok keleties túlzásokba estek és ilyen sajnálatos helyzetbe hozták Sajátláb Hercegnőt, amikor kiderül a dolog, inkább sértegetitek a másik felet és kamu-magyarázatokkal vagdalkozva nektek áll feljebb. Szóval a keletiek ilyen hazudozásra hajlamos népségek, bezzeg mi magyarok, Lázár-Orbán-Tiborcz.

Te arrogáns mindenes! Te is tudod, hogy semmi keresnivalójuk nem lehetett volna ott konzulostól, csokoládéstól. Váljon egészségükre a kávé is! De hogy egy szolga (továbbra is ez a miniszter szó jelentése), akinek a fácánvadászatait és európai luxuskörútjait (kizárólag magánjellegűeket, amikhez senkinek semmi köze, csak ha már a bíróság is közbeszól) a magyar adófizetők dobják össze, ilyen rezzenéstelen arroganciával szarik rendszeresen az adófizetők arcába, az tényleg minden határon túl megy.

Nincs a világnak olyan szeglete, ahol bárki egy ilyen közönséges nőszeméllyel dicsekedni akarna. Ilyen vastag bőr, ami Lázár pofáját borítja, egy igen erős mezőnyben is teljesítménynek számít. Ezek soha semmivel nem foglalkoznak, ami kínos, ami bűzlik, ami kimagyarázhatatlan. De mindig kimagyarázzák és magasról leszarják, hogy normális embernek kifordul tőlük a bele.

Lázár! Hogy Orbán Ráhellel dicsekszik a bahreini akármilyen miniszter, az körülbelül azzal egyenértékű, hogy én meg Kiszel Tündét tartom a legtehetségesebb magyar lovagkereszt-várományosnak. Ennél lejjebb már te sem süllyedhetsz, pedig hétről-hétre egyre kínosabb hallgatni az agymenéseidet. De ezek szerint te sem adod fel, amíg le nem érsz a magmáig.

http://kolozsvaros.com/2016/09/01/lazar-janos-te-mindenkit-kretennek-nezo-kelet-e uropai-nagyotmondo/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: fácánvadászatait, magánjellegűeket, nagyságrendekkel, legtehetségesebb, közbeszerzésügyi, megrökönyödéshez, magyarázatokkal, miniszterelnöki, elszégyellhetné, szabadítottátok, főmaffiózójának, teljesítménynek, szarelkenésügyi, finanszírozott, hagyományairól, magyarázatával, tulajdonképpen, utolérhetetlen, megformálására, kormányinfónak, összefüggésben, keresnivalójuk, luxuskörútjait, kimagyarázzák, nyilvánvalóan, egyszemélyben, várományosnak, bahreinozásra, agymenéseidet, testőrségével, arroganciával, rezzenéstelen, foglalkoznunk, látogatásként, üzletelésileg, csokoládéstól, egyik kedves, alábbiakban bonckés, őszinte megrökönyödéshez, magyar rögvalóság, kormánynak nincsenek, újságírók jólnevelt, egész kormány, állami vezető, cinizmusban utolérhetetlen, bahreini olajcég, konzuli ügynökig, bahreini olajból, magánutak kérdésében, legnagyobb kortárs, közpénzből finanszírozott, fülénél fogva, Lázár János, Orbán Ráhel, Tiborcz István, Juhász Péternek, Orbán Gazsit, Orbán Ráhelre, Orbán Ráhellel, Vendéglős Sajátláb, Közbeszerzésügyi Partiállat, Sajátláb Hercegnőt, Hogy Orbán Ráhellel, Kiszel Tündét,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png kutya  Sokan azt tartják  Paul David Tripp Április 21  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Jónás Tamás – Végtelen b...  Alázat  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam Krisztinától  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Kellemes délutánt kívánok  Jó éjszakát  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Akarat  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Nem tudhatod  Nem méltó hozzád  Albert Einsteinről  Albert Einstein gondolata  Akarat  Szívem tiéd  Png csokor  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Szívem  Png fotel  Albert Einstein gondolata  Akarat  Ne kapaszkodj magasabbra,  Bounty krémes  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Paul David Tripp Április 21  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Irgalom és ítélet  Alázat  Jó éjszakát  Esti kép  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Bertolt Brecht -től idézet  Szabolcska Mihály – Ákác...  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Kövesd a cowboyt!  Akarat  Alázat  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Egy maradéktalanul uralt világ  Leonardo da Vinci gondolata  Erdőn  Fekete-erdő desszert  Akarat  Soha ne kedvezz... 
Bejegyzés Címkék
egyik kedves, alábbiakban bonckés, őszinte megrökönyödéshez, magyar rögvalóság, kormánynak nincsenek, újságírók jólnevelt, egész kormány, állami vezető, cinizmusban utolérhetetlen, bahreini olajcég, konzuli ügynökig, bahreini olajból, magánutak kérdésében, legnagyobb kortárs, közpénzből finanszírozott, fülénél fogva, első sorban, csóró ország, sunyiképű férje, tőlünk nagyságrendekkel, egész Közel-Kelet, bahreini energetikai, totál senkiházi, egész Perzsa-öböl, összes olajország, olajhalászat hagyományairól, kreténeknek nézett, saját maguk, lábuk előtt, egész olajbirodalom, kávét meginni, kormány bármelyik, energiaügyi miniszterrel, idióta tiszteletbeki, arabok keleties, másik felet, keletiek ilyen, magyar adófizetők, adófizetők arcába, tényleg minden, világnak olyan, ilyen közönséges, igen erős, bahreini akármilyen, körülbelül azzal, legtehetségesebb magyar, fácánvadászatait, magánjellegűeket, nagyságrendekkel, legtehetségesebb, közbeszerzésügyi, megrökönyödéshez, magyarázatokkal, miniszterelnöki, elszégyellhetné, szabadítottátok, főmaffiózójának, teljesítménynek, szarelkenésügyi, finanszírozott, hagyományairól, magyarázatával, tulajdonképpen, utolérhetetlen, megformálására, kormányinfónak, összefüggésben, keresnivalójuk, luxuskörútjait, kimagyarázzák, nyilvánvalóan, egyszemélyben, várományosnak, bahreinozásra, agymenéseidet, testőrségével, arroganciával, rezzenéstelen, foglalkoznunk, látogatásként, üzletelésileg, csokoládéstól, különbejáratú, tiszteletbeki, olajbirodalom, nagyotmondás, megtestesítő, meggyőződést, kompetensebb, szijjártótól, magyarország, olajhalászat, egészségükre, sértegetitek, elmondanátok, rendszeresen, nőszeméllyel, süllyedhetsz, lovagkereszt, foglalkoznak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.